Styret

Vegard Kjenner

Vegard Kjenner har 18 års erfaring fra telekombransjen, Han har jobbet 10 i NetCom innen teknisk ledelse og produktutvikling, bl.a. som produktdirektør og teknisk direktør.

Har også 3 års erfaring som CEO i Enfo Nordic AS, Nordens ledende innen tekniske løsning for strømstyring og aggregering av fleksibel overskuddslast. Vegard jobber nå som Excecutive Account Manager i Huawei.

Han har vært ansvarlig for lansering av verdens første kommersielle 4G nett i 2009, og ansvarlig for Norges første lansering av iPhone. Han besitter en god kombinasjon av teknisk og kommersiell forståelse og erfaring innen telekom. Han finner også nye tekniske muligheter og forretningsmodeller utrolig spennende.

Knut Baltzersen

Knut Baltzersen er ansatt som sjefingeniør i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

 Baltzersen har arbeidet med Nødnett siden 2005 og er nå mest opptatt med å vurdere fremtidige løsninger for nød- og beredskapskommunikasjon i kommersielle 4G/5G-mobilnett. Baltzersen har også mange års erfaring fra tidligere arbeidsforhold i hhv. Telenor og konsulentselskapet Teleplan.

Tor Harald Avseth

Roy Nilssen

Tom Kristian Berg

Tom Kristian Berg er sivilingeniør fra NTH, 1986. Han har jobbet for Alcatel i Antwerpen, bla med System12. Han har også jobbet for Siemens to år med GSM og IN introduksjon til Netcom. Deretter tilbake til Alcatel med en rekke ulike oppgaver som IN, applikasjonsutvikling og Mobilt Bedriftsnett. Han jobber nå som løsningsarkitekt i Nokia, med hovedfokus på Telenor som kunde.

Kennet Nomeland

Kennet Nomeland jobber som radioarkitekt i Forsvarsmateriell IKT-kapasiteter.

Avdelingen han jobber i har blant annet ansvaret for forvaltning og videreutvikling av taktiske og strategiske radiosystemer, satellitt, fiber og nettverksinfrastruktur i Forsvaret. Nomeland har lang erfaring i telekombransjen og har blant annet jobbet i NetCom og TeliaSonera.

Isabelle Tardy

Isabelle Tardy er utdannet innen radiopropagasjon og jobber i dag hos SINTEF-IKT, avdeling Kommunikasjonssystemer. Hun er prosjektleder og seniorforsker innen hybride trådløse nettverk. Hun har lang erfaring fra både nasjonale og europeiske telekommunikasjonsprosjekter og har bred og god kompetanse innen telekom. Prosjektene spenner fra telekomaktører til noen vertikaler (trådløse sensornett). Hun leder det nasjonale koordinerings initiativ om forskning innen 5G, “5G-Special Interest Group”. Hun jobbet som forsker hos Telenor fra 1998 til 2010 og hos Airbus fra 1991 til 1998.

Olaf Søetorp Moe

Olaf Søetorp Moe har 25 års erfaring fra telekombransjen, fra forskning og utvikling til salg og nettleveranse. Han jobber i Ericsson og har «svart belte» i alt som starter på IMS og nysertifisert innenfor cloud og virtualisering.

Ole Torsvik

Ole Torsvik, har jobbet 11 år i Microsoft Norge, både mot konsumenter og bedrift. Jobber i dag som Sr. Account Executive der han er ansvarlig for å lede Media & Hosting vertikalen i Microsofts storkundeavdeling. Jobben innebefatter å lede et virtuelt team av selgere, konsulenter og arkitekter for å drive frem strategisk digital transformasjon gjennom salg og implementering av programvareløsninger, mobile-enheter og skytjenester mot kundene Visma, Kongsberg Gruppen, Telenor, Evry, NRK, Schibsted og Ameida.

Stefan Jonski

Stefan Jonski er Analytical Consultant i Google, hvor han utforsker sammenhenger mellom digitale trender, medieinvesteringer og medieutbytte.

Han har tidligere jobbet for Google i London, og startet i bransjen i performance marketing-platformen Criteo, hvor han var med fra start-up til post-IPO.

Utdannet sivilingeniør i Computer Science i Frankrike.